Omgeving

De omgeving van Groesbeek

Landelijke omgeving van Groesbeek
Ligging
Het vakantiehuisje ligt in Groesbeek, gemeente Berg en Dal, aan de rand van de bebouwde kom, 1½ km. van Groesbeek-centrum in een prachtig fiets- en wandelgebied. Er is een uitstekende verbinding met Nijmegen, de bushalte ligt op 50 meter afstand van het huisje. Groesbeek heeft een uitgebreid winkelcentrum met diverse restaurants en lunchrooms. De dichtstbijzijnde supermarkt is op 600 mtr afstand.

Natuur
Tok Tok ligt in een prachtige omgeving. Wat te denken van: Groesbeeks bos, Bruuk, Reichswald, Jansberg, Duivelsberg, Mookerheide, Ooijpolder, allemaal natuurgebieden in een straal van 10 km.

Cultuur en meer
In de nabije omgeving zijn diverse musea, o.a. Museumpark Orientalis Heilig Land Stichting, Afrika-museum en Bevrijdingsmuseum. Het overdekt zwembad is te vinden op 1 km. afstand, de van de vierdaagse bekende 7-heuvelen en het Canadese oorlogskerkhof op 2 km.

Voor een gezin met kleine kinderen is Pretpark Tivoli een aanrader, en een bezoek aan het avonturenbos in Groesbeek is voor buitenkinderen een paradijs waar ze hun hart op kunnen halen.

Op de oude spoorlijn Nijmegen – Kleef kunt u met de fietslorry/draisine (uniek in Nederland) van Groesbeek naar Kranenburg of Kleef. In Nijmegen, de oudste stad van Nederland kunt u een bezoek brengen aan o.a. museum het Valkhof, museum De Bastei, maar ook een stadswandeling is zeer de moeite waard.

Kortom teveel om op te noemen voor een ontspannende en sportieve vakantie.

Tarieven Beschikbaarheid Reserveren